Friptura mixta de porc la cuptor

de ala_oancea in Porc, 6 Iul 2009 | 19000 vizualizari

 

Yammy ... ce bun a fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete marinate
  • 2 cefe marinata
  • 2 bucati costita marinata
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe
  • 100 gr mazare congelata
  • rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta de porc la cuptor:

Carnea de porc am luat-o de la Kaufland gata marinata. Imi place tare mult gustul.
Se aseaza carnea pe grilajul de la coptor. Se aseaza in tava cartofii si ceapa taiata rondele. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza. Se baga la cuptor, carnea sus, tava cu cartofii jos. Cand carnea este aproape gata, se adauga in tava mazarea si rosiile cherry si se mai lasa la cuptor vreo 10 minute.

Am servit cu sos de smantana cu usturoi si vin prosecco rosu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa- reteta video